Panem et Vinum

In 1893 toog Johannes Kalkdijk vanaf ‘t Kleyntjes te Loozen naar het pittoreske dorp Dalen. Bij de Benter molen ging hij naast de trambaan een Bakkerij oprichten met in het "Veurhuus" een winkel voor allerhande levensmiddelen, dranken, klompen en andere manufacturen. Nu inmiddels in de vijfde generatie hebben we van vader op zoon geleerd te proeven en daarbij pure smaken en geuren te herkennen. Vanuit die basis hebben we de lekkerste wijnen geselecteerd voor pure liefhebbers. Elke proeverij zal vanuit onze traditie immer vergezeld gaan van een goed stuk "oud familierecept" Benter desembrood.


Deliwijn deelt met pure liefhebbers

Deliwijn deelt geselecteerde wijnen met pure liefhebbers. Van alle continenten hebben we bij de beste producenten geproefd en het lekkerste gekozen. Navigeer via alle continenten of gebruik onze handige filters.

Uit eigen voorraad

Al onze wijnen worden gekoesterd en liggen geklimatiseerd op eigen voorraad.

Kelderschatten

Bepaalde wijnen hebben een ontwikkelingspotentieel en verbeteren in de tijd. Deliwijn koopt deze talenten "En Primeur" en bewaart ze in de kelder om op dronk te komen.

En Primeur

Geduld is een schone zaak, want wat is het een genot om na jaren rust in een goede bewaaromgeving een fles op het goede moment te ontkurken. Dit soort wijnen "En Primeur" alvast reserveren heeft veel voordelen, omdat de prijs relatief lager is en het aanbod nog ruimer.

Heeft u een eigen wijnkelder? ... en wilt u bij de allerbeste producenten "En Primeur" van de voorverkoop profiteren? Neem dan contact met ons op.