Zuccardi opnieuw "World's Best Vineyard"

Zuccardi opnieuw "World's Best Vineyard"

José Alberto Zuccardi is een bijzonder ambitieuze persoonlijkheid. Hij ontving al eens een 'Lifetime Achievement Award' tijdens de internationale competitie 'Wine Challenge' vanwege zijn bijdrage om Argentinië als wijnproducerend land serieus op de kaart te zetten. In de jaren '60 plantte zijn vader de eerste stokken in Maipú-Mendoza. Tomeloze ambities binnen het familiebedrijf op gebied van vinificatie en architectuur hebben er toe geleid dat deze "Winery" inmiddels tot de wereldtop behoort. Het is dan ook niet vreemd dat Zuccardi recentelijk voor de tweede keer opéénvolgend als "World's Best Vineyard" is gekozen. Deze wordt jaarlijks georganiseerd door CNN. 1500 Winery's waren genomineerd en ongeveer 3500 professionals hebben hun stem gegeven.

De Q-RANGE staat wat ons betreft voor "Quality Winemaking" dankzij het vakmanschap en de tomeloze ambities van vader en zoon Zuccardi.

Op gebied van duurzaamheid is het familiebedrijf ook al jaren baanbrekend bezig en daarom voert Deliwijn alle Bio/Organic wijnen van Zuccardi onder het label: VIDA ORGÁNICA

Deel deze post
Volgende post